Direktlänk till inlägg 27 januari 2012

Jag lovar, jag skall inte klaga!

Av Kix - 27 januari 2012 21:05


Håller munkavle på mig själv, vill ju egentigen berätta varför jag gråter mig till söms åter igen, men det finns två anledningar:


1. Jag vet nu att min man läser min blogg sporadiskt. Det innebär att han tar sig bakvägen in i mina tankar, det som han egentligen borde kommunicera med mig om. Hej T - prata med mig istället!


2. Jag vill inte avslöja för mycket om vilket land JAG har som första alternativ förrän papprena är skickade. OM det överhuvudtaget blir verklighet någon gång.


Jag skriver JAG eftersom jag ännu inte vet om man man har tagit ställning till något land. Han verkar dock ta små myrsteg mot adoptionen, men bara jag har honom med så kan jag se till att fixa ALLT det andra; pappersinsamling, väntan, längtan, kontakter, bokningar, väntan, val, förberedelser, barnplrylinköp, fix och trix etc.etc Jag lovar, jag skall inte klaga på att han inte engagerar sig.


Eller vänta... lovar jag för mycket nu?


Kix




 
 
Nelle

Nelle

27 januari 2012 21:59

Det kanske inte är så dumt att han läser egentligen? Då vill han ju veta. Hoppas att ni kan närma er varandra på något annat sätt så småningom.

Myrsteg låter lite lovande ändå.

Kram!

http://neverletmego-nelle.blogspot.com

Kix

27 januari 2012 22:11

Jag tycker elefantsteg skulle lämpa sig bäst! :)

 
Cecilia summerar

Cecilia summerar

28 januari 2012 08:28

Jag är också glad över myrsteg. Myror är ju snabba rackare när de sätter fart.
Jag tror verkligen på er som föräldrar till ett adopterat barn, och hoppas att den allmänna bloggläsartolkningen av din T stämmer: att han är på väg åt samma håll men i sin takt och i sina tankar. Som jag önskar att han ska känna att han kan dela med dig. Även de svåra tankarna så att de får chans att bearbetas.
Önskarhoppasvillsågärna....

http://cecilia.ekhemmanet.se

 
Anna

Anna

28 januari 2012 09:19

Önskar av hela mitt hjärta att du inte ska behöva gråta dig till sömns längre! Nu måste det vända och ljusna för dig!

Skickar över lite ork att hålla ut, tills (som jag verkligen hoppas!) det är dax att skicka iväg er ansökan.

KRAM!

http://www.enmammawannabe.blogspot.com

 
Hedda

Hedda

28 januari 2012 09:58

Min man är med på tåget, men det är ändå jag som gör 90% av jobbet. Iaf när det gäller att tänka och planera. Det borde kanske inte vara så, men så är det. Och jag hoppas på era elefantkliv! Rätt som det är, är det ni som har fått BB. :)

http://heddasdagbok.wordpress.com

 
Almas mamma

Almas mamma

28 januari 2012 17:54

myrsteg är bättre än inga steg. och bra att T läser - hej T!! det visar på intresse och en vilja att komma dina tankar närmare! då går det framåt, härligt! bättre än att stå still å trampa, eller hur?
en fråga: hur lång tid får man räkna med att det tar från att man skickar in papper till att ni sitter på flyget på väg till Landet för att hämta ert barn?
och en till: läser ibland massa förkortningar kring adoptionen. Kan du göra en liten lista med förklaringar, så kan jag hänga med bättre?

önskar dig en fin helg med skratt och trevligheter, det är du värd!
kram <3

http://snowangel.webblogg.se

Kix

28 januari 2012 20:48

Mycket bättre än att stå och trampa.

Svar på fråga ett:
Eftersom du frågar specifikt om Landet så ber jag om att få svara på det på FB (eftersom jag har dig där...). Jag vill försöka vara lite restriktiv kring uppgiter om Landet av säkerhetsskäl.

Svar på fråga två:
BB: BarnBesked (dagen då Förmedlingen ger besked om att vi matchats med ett barn)
RB: ResBesked (dagen då vi får besked om resdag, fast jag tror egentligen att det är självaste resdagen....)

Jag tror det är de två jag slänger mig med.

Tack detsamma!

 
Morgonpigga Evelina

Morgonpigga Evelina

29 januari 2012 10:10

Jag förstår att du vill sätta munkavle på vissa ämnen. Speciellt när du vet att mannen läser. Jag själv tror visserligen inte på att hålla hemligheter för varandra eller dölja stora känslor i en kärleksrelation, men samtidigt är det man skriver i en blogg kanske inte formulerat för att läsas av ens partner. Jag hoppas innerligt att han kommer på bättre tankar snart och börjar prata MED DIG i stället för att söka information i din blogg. Har du någon i din närhet som du kan prata med utan att behöva filtrera dina ord?

http://morgonpigg.nu

Kix

29 januari 2012 21:26

Nä, jag tycker heller inte att man skall ha hemligheter för varandra, men anledningen till att jag inte skrev något om det aktuella ämnet i inlägget är av två orsaker:
1) Jag hade inte hunnit diskutera med honom om det som känts så jobbigt de senaste dagarna. Vill inte att han skall läsa det i bloggen INNAN jag har pratat med honom.
2) Jag vill inte skriva varför jag tycker det har varit jobbigt de sanaste dagarna eftersom det skulle kunna avslöja vilket land som jag är mest intresserad av.

Och sedan tycker jag som du, han skall prata med mig istället för att söka info i bloggen!

Ja, jag har dem jag kan prata med rent generellt utan att behöva filtrera, men när det gäller adoption så skulle jag vilja ha ha någon nära (dvs någon verklig förrutom de som jag läser om på bloggarna) som är i samma sits. Tack för din kommentar!

 
Eva

Eva

20 februari 2012 10:09

Vissa tankar behöver man inte dela med sig av.
Jag kan också skriva av mig på min blogg innan jag pratar med min man om det.
Inte för att jag håller saker hemligt för han men jag kanske väntar med att ta upp vissa saker tills jag känner att tillfället är rätt eller helt enkelt att jag orkar.
Alla måste vi få göra som vi själva vill.
Grymt bra blogg, jag önskar er all lycka:)
Kam från berörd:)

http://alltombrollop.devote.se

Kix

20 februari 2012 19:58

Ibland tänker jag att det inte går att dela med sig av allt som står i bloggen med min man, han skulle vara fullständigt ointresserad över vissa av mina funderingar....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kix - 17 maj 2012 23:31

  Jag är ganska säker på att det här blir mitt sista inlägg i den här bloggen. Den skapar sådan ångest och jag orkar inte veta av den. Mitt sista inlägg blir således bara att uppdatera om det sista.   Han var otrogen. Jag kom på honom förra sön...

Av Kix - 4 april 2012 22:16

  Pratat med vår adoptionsutredare för att avsluta/dra tillbaka det medgivande vi har som par. Nämnde för henne att jag har tankar på ensamståendeadoption, men fick ett kallt svar om att det kan ta tid, och att det här måste läka först och det stäl...

Av Kix - 31 mars 2012 11:15

  Jag skall försöka uppbåda lite energi och skriva även till er som inte har fått något lösen.   Det är över nu. Han vill skiljas. Efter 14 års förhållande har den 6 åriga ofrivilliga barnlösheten satt sina spår. Vi säljer huset. Flyttar till v...

Av Kix - 26 mars 2012 21:34

  Det här med lösenordsskyddade inlägg var väl inte fullt så genomtänkt... ni dränker mig med mail. :)   Jag besvarar dem eftersom! Gulliga ni! Ni skriver så fint!   Kix     ...

Av Kix - 25 mars 2012 15:12

  Det är avgjort. Det blir delvis lösenordsskyddade inlägg på den här bloggen. Jag känner ju två privat som läser, dessutom har jag ju varit på flera bloggträffar. Så jag är ju inte anonym längre...   Vill ni läsa de lösenordsskyddade inlägge...

Presentation

Fråga mig

31 besvarade frågor

Mail

kix_barnlos[snabel-a]hotmail[punkt]com

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Gillar

  

                

Besöksstatistik


Skapa flashcards